İHALE DUYURUSU
İHALE DUYURUSU

Mal alımı için ihale ilanı

SİPSAN SPİRAL İMALAT OTO. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
Mevlana Kalkınma Ajansı 2019 KOBİ’lerde Kurumsallaşma ve Endüstriyel Yetkinliğin Geliştirilmesi EYGEP-2 Mali
Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile KONYA Karatay’da TR52/19/EYGEP-2/0008 Askeri Amaçlı Ağır Vasıta Araçlarında, Zırhlı Araçlarda ve Tanklarda Kullanılan Özel Egzoz Borularının Üretimi projesi için 1 Adet CNC Boru Bükme Makinesi alınacaktır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Fevzi Çakmak Mah. 10758 Sokak No:9/C Karatay/Konya adresinden veya www.mevka.org.tr ve www.sipsan.com.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 27/04/2020 / 11:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.sipsan.com.tr ve www.mevka.org.tr yayınlanacaktır.

Teklifler, 27/04/2020 tarihinde, saat 11:00’de ve Fevzi Çakmak Mah. 10758 Sokak No:9/C Karatay/ adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

 

İHALE DOSYASINI İNDİRİN;
https://drive.google.com/open?id=1EKUy_dFAKe1FU_AboRAl9ibdVA6eIZuz

 

 

Diğer Haberler
Firma Web Sitemiz Yayın Hayatına Başladı!
Firma Web Sitemiz Yayın Hayatına Başladı!

Sipsan olarak 1998 yılından bugüne müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak, kaliteli ürünlerimizle elde ettiğimiz başarıyı asizler için online platforma taşıdık. Artık siz değerli müşterilerimiz; -Firmamız hakkındaki kurumsal bilgilere, -Kalite belgelerimize, -İmalatımız hakkında bilgiye ve imalat aşamasından fotoğrafla

Üç farklı dilde
Üç farklı dilde "Hoşgeldiniz"

İhracatımızla, ürün kalitemizle, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılama hızımızla müşterilerimiz tarafından sevilen, önerilen bir firma olmayı başardık, bugün bunun mutluluğunu yaşarken müşterilerimiz ve bizi önerdikleri şirketler ürünlerimizin yanı sıra kalitemizede imalatımız kadar hızlı ulaşsın diye res

Bizi Takip Edin

Firmamız hakkında bilgi edinmek istiyorsanız E-BÜLTEN sistemimize kayıt olun